Els examinadors i les examinadores de Trànsit faran tres nous dies de vaga la setmana vinent

OPERACIÓN ESPECIAL DE TRÁFICOEls examinadors i les examinadores de Trànsit tornaran a fer vaga dilluns, dimarts i dimecres de la setmana vinent per exigir a la DGT que faci efectiu el pagament del complement salarial específic a què es va comprometre amb els sindicats ara fa 10 anys, i que sí va aplicar a la majoria de col•lectius de la plantilla de la DGT, però no als examinadors i les examinadores.

Després de 13 jornades de vaga durant el mes de juny i juliol i l’afectació que està suposant per a la ciutadania (cada dia de vaga s’anul•len aproximadament 1.456 proves) resulta absolutament incomprensible el silenci i la manca de voluntat negociadora de la DGT i del Ministeri de l’Interior, que no han fet cap tipus de proposta sobre el pagament d’aquest complement, reivindicació a la qual els examinadors no pensen renunciar i condició indispensable per desconvocar la vaga.

De fet, el col•lectiu ha anunciat la continuïtat de la vaga al mes de setembre. A Catalunya, la UGT resta a l’espera d’una assemblea de treballadors per validar aquesta mesura.
De moment, els examinadors i les examinadores mantenen les jornades de vaga convocades, que són els dies 17, 18, 19, 24, 25, 26 i 31 de juliol.
A Catalunya hi ha 112 examinadors i examinadores de Trànsit que realitzen 13 exàmens diaris cadascun d’ells. En 20 de vaga es poden arribar a suspendre més de 29.000 exàmens.

Comments are closed.