Els examinadors i les examinadores de Trànsit faran tres nous dies de vaga la setmana vinent

OPERACIÓN ESPECIAL DE TRÁFICODimarts, 4 de juliol, concentració de 10 a 12 hores davant de La Campana (Barcelona)

Els examinadors i les examinadores de Trànsit tornaran a fer vaga dilluns, dimarts i dimecres de la setmana vinent per exigir a la DGT que faci efectiu el pagament del complement salarial específic a què es va comprometre amb els sindicats ara fa 10 anys, i que sí va aplicar a la majoria de col•lectius de la plantilla de la DGT, però no als examinadors i les examinadores.

Dimarts, 4 de juliol, es concentraran davant la Direcció Provincial de Trànsit de Barcelona – La Campana (Gran Vía de les Corts Catalanes, 184).

Aquest dimarts, tots els grups parlamentaris, a excepció del PP, van donar el seu recolzament a les reivindicacions dels examinadors i examinadores de Trànsit. Des de la UGT de Catalunya recordem que el col•lectiu ha mostrat sobradament la seva bona voluntat i paciència, creient durant una dècada les eternes promeses de pagament i intentant minimitzar al màxim els efectes negatius que les mobilitzacions poden tenir sobre la ciutadania. I també que en una reunió mantinguda enguany amb el director de la DGT, Gregorio Serrano, aquest va reconèixer que hi ha recursos suficients per pagar el complement compromès, però que no hi ha cap voluntat política per a fer-ho.

Per tot això, i davant la incomprensible manca de voluntat negociadora per part del l’Administració, des del nostre sindicat mantenim la convocatòria de vaga durant el mes de juliol i exigim a la DGT que faci front al pagament del complement salarial que deu als examinadors amb fons propis i sense haver de recórrer a Hisenda, ja sigui en forma de “complement de productivitat” o amb el nom que vulgui. En cas contrari, continuaran en peu les vagues convocades també per als dies 10, 11, 12, 17, 18, 19, 24, 25, 26 i 31 de juliol.

A Catalunya hi ha 112 examinadors i examinadores que realitzen 13 exàmens diaris cadascun d’ells. Això suposa que cada dia de vaga s’han anul•lat aproximadament 1.456 proves. En 20 de vaga es poden arribar a suspendre més de 29.000 exàmens.

Comments are closed.