Els i les professionals de la seguretat privada es mobilitzen contra la precarietat de les condicions laborals

seguretat-privadaAquest dimecres, 28 de juny, de 12 a 13 hores, concentració davant la seu de Foment del Treball

La UGT de Catalunya, CCOO i ADN Sindical hem convocat per al proper dimecres, 28 de juny, de 12 a 13 hores, una concentració de treballadors i treballadores de la seguretat privada davant la seu de Foment de Treball en contra de la precarització de les condicions laborals.

Aquesta concentració se suma a les convocades arreu de l’Estat per denunciar el model que la patronal vol imposar en la negociació col·lectiva, un model basat exclusivament en la competència sobre preus enfront d’aquell que entén que la millora del context econòmic ha de repercutir positivament en les condicions laborals del col·lectiu.

Des del nostre sindicat denunciem que la precarietat de les condicions laborals de la plantilla suposa també la precarització de les mateixes empreses de seguretat de privada. Els seus clients es mostren satisfets en comprovar que patronals i empreses, paralitzades per la por i sense perspectives ni projecte de futur, no troben la manera de posar en valor el cost del servei que aporten els i les professionals de la seguretat privada. La precarització de les condicions laborals dels professionals del sector de la seguretat privada és directament proporcional al deteriorament progressiu de la qualitat en els serveis prestats.

A Catalunya, el conveni sectorial estatal de seguretat privada afecta uns 13.000 treballadors i treballadores.

Concentració treballadors seguretat privada

DIA: 28 de juny.
HORA: de 12 a 13 hores.
LLOC: davant seu Foment del Treball. Via Laietana, 32. Barcelona.

Comments are closed.