Els i les treballadors/es del Contact Center es concentren demà davant la seu de telefónica

contact-center

Els sindicats majoritaris del Sector, FeS-UGT i Comfia, continuen les mobilitzacions davant la passivitat per part de la Patronal de signar el Conveni col·lectiu

Els treballadors i les treballadores del sector del contact center, juntament amb el sector de Consultories i Estudis de Mercat, es concentraran demà, 11 de maig, i el proper dimecres, 18 de maig, per denunciar l’actitud immobilista de la patronal que no s’avé a negociar ni a signar el Conveni Col·lectiu, després d’un any i mig de negociacions, desentenent-se de l’ampli seguiment de les aturades fetes pels treballadors del sector.

La concentració de demà tindrà lloc a les 12 hores davant la seu de Telefónica a Barcelona. Amb aquesta acció, els treballadors volen denunciar la seva situació davant dels principals clients als quals ofereixen els seus serveis.

Tanmateix, ambdós sindicats han convocat aturades al sector per als propers mesos de maig i juny, donant continuït a la vaga del sector. La primera aturada tindrà lloc el dilluns 23 de maig i afectarà els tres torns: de 7 a 8 h (torn nit); d’11:30 a 12:30 h (torn de matí);  de 18.30 a 19.30 h (torn de tarda).

Concentració treballadors contact center

DIA: dimecres, 11 de maig de 2011
HORA: 12 hores
LLOC: Seu Telefònica Edifici Diagonal 00, (Junt Edifici Fòrum). Barcelona.


Comments are closed.