Els propietaris de l’empresa de càtering Catar (Mollet) buiden les naus i deixen al carrer 34 treballadors

hosteleriaL’empresa Central de Cocinados Catar de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), especialitzada en la cuina preparada per a esdeveniments i càtering, ha deixat al carrer a tots els treballadors i treballadores sense cap avís previ i sense cap comunicació oficial.

Diumenge a la tarda els treballadors de Catar varen ser informats que els propietaris de Catar havien retirat gran part de la maquinària de l’empresa.

Dilluns al matí els treballadors i el Gabinet Jurídic de la UGT de Catalunya van comunicar a la Inspecció de Treball de la situació en què es trobava la plantilla, que va personar-se a les instal•lacions de l’empresa i va obrir acta de la situació .

A tot això hi hem de sumar l’impagament de la nòmina del mes de juliol i que els treballadors no han rebut cap comunicació oficial per part de l’empresa de la seva situació. D’altra banda els treballadors i les treballadores també volen denunciar la situació en la qual es troben les instal•lacions de l’empresa, ja que els magatzems frigorífics estan plens d’aliments i sota cap control sanitari.

La UGT ja ha iniciat les accions legals per denunciar aquesta situació i els treballadors han iniciat un seguit de concentracions a la porta de l’empresa.

Comments are closed.