Els repostadors de combustible de Galp de l’aeroport de Barcelona desconvoquen la vaga prevista per a demà i divendres

GALPEls treballadors de la concessionària de repostatge de combustible aeronàutic propietat de la petroliera portuguès GALP han arribat a un acord in extremis amb la direcció de l’empresa i les dues parts han acceptat la proposta dictada pel Tribunal Laboral de Catalunya. D’aquesta manera, es desconvoquen les aturades dels pròxims dies 28 i 29 de juliol.

L’acord obliga les parts a iniciar la negociació d’un conveni durant el mes de setembre. Els treballadors accepten aquesta mediació per demostrar de nou la seva bona fe negociadora i en benefici dels clients de la companyia i dels passatgers que es podrien haver vist perjudicats. Tot i així, deixen clar que seran contundents en un futur si la direcció de l’empresa no s’asseu a negociar amb la lleialtat i interès que ells entenen necessària per al bon esdevenir d’aquest acord.

Els treballadors reivindiquen millores socials després de quatre anys de congelació, que han situat els seus salaris un 25% per sota de la resta de les empreses del sector. Algunes de les aerolínies clients de GALP són TAP, Emirates, Lufthansa, Air France, Swissair, Austrian Airlines, Ryanair i Aeroflot.

Comments are closed.