Els sindicats de l’ensenyament posen fi a l’acampada en defensa de l’educació pública

ensenyamentDemà serà el primer dia per a molts substituts. Avui, un cop tancats els centres educatius, posem fi a l’acampada. Una vegada més, el Departament no escolta les nostres reivindicacions, compartides per la resta de la comunitat educativa i fins i tot, pel Parlament de Catalunya.

Aquesta acció ha estat la primera d’un curs que serà calent. No ens aturarem fins que no recuperem les condicions laborals i de qualitat del servei anteriors a les retallades.

Animem al professorat a:

  • Participar a les assemblees de zona i de centres convocades i a organitzar assemblees on no n’hi hagi. Aquestes assemblees han de perseguir l’objectiu comú de revertir les retallades que tant mal han fet els darrers sis anys.
  • Començar el curs (12 de setembre) lluitant: amb pancartes, concentracions, cassolades i samarretes grogues
  • Participar a la concentració del 20 de setembre a les 18.00 a la Plaça de Sant Jaume. És molt important que aquestes mobilitzacions no siguin només de delegats sindicals. Ens comprometem a treballar per què sigui així.

Continuarem cercant la unitat sindical per tal que es vegi que la resposta serà conjunta, compartida i decidida fins que no aconseguim revertir les retallades i acabar amb el Decret de Provisió i Perfils i de les seves nefastes conseqüències.

 

Comments are closed.