Els sindicats de TMB Metro anuncien properes mobilitzacions

MetroA les 11.15h, a Cotxeres de Sants. A les 9.30h i a les 16.30h s’han convocat assemblees amb els treballadors

La UGT de Catalunya, CCOO i CGT oferiran demà dimecres, 21 de novembre, una roda de premsa per explicar la situació del conflicte laboral a TMB – Metro i les properes mobilitzacions que es convocaran.

La roda de premsa tindrà lloc a les 11.15 hores al Centre Cívic Cotxeres de Sants i hi intervindran Carlos González (UGT de Catalunya), Bau Silanes (CCOO) i Ángel González (CGT).

Al matí i a la tarda s’han convocat assemblees amb la plantilla, a les 9.30 hores i a les 16.30 hores, al mateix centre cívic.

La plantilla de TMB – Metro s’oposa a la decisió de la direcció de l’empresa d’aplicar-los el RD 20/2012 del Govern estatal com si fossin empleats públics, tot i que no ho són, vulnerant així el seu dret a la negociació col·lectiva. D’aquesta manera, la plantilla del metro de Barcelona veurà retallada la seva nòmina i la paga de Nadal. Cal recordar, a més, que fa uns mesos es va arribar a un pacte de viabilitat i es va signar el conveni col·lectiu, acords que ara la direcció, de nou, no respecta, perjudicant greument els drets dels treballadors i la qualitat del servei que s’ofereix a la ciutadania.

Comments are closed.