Els treballadors de correus de Montcada tornaran a classificar les cartes al carrer com a protesta

Els delegats de la UGT romandran, mentrestant, tancats a les dependències per denunciar que Correus no ha complert el seu compromís de trasllat a la nova oficina i de redimensionar la plantilla

Els delegats de la UGT de Cataluya a Correus tornaran a ocupar demà l'oficina de Correus de Montacada i Reixac (Vallès Occidental) a partir de les 7:00 hores per exigir que la Direcció Territorial de Correus es comprometi per escrit i amb una data concreta al trasllat de la plantilla a la nova oficina, enllestida des de fa 11 mesos i situada al mateix carrer de Montiu. També com a senyal de protesta, i tal com ha passat avui, els treballadors i les treballadores de l'oficina tornaran a treure les taules i el correu al carrer per fer allà la seva feina de classificació de les cartes.

La plantilla de Correus i el nostre sindicat porten anys demanant un nou local, ja que l'actual (situat al carrer de Montiu, 12) és molt petit i no permet als 26 treballadors i treballadores oferir un correcte servei i desenvolupar la seva feina en condicions de salut laboral òptimes. Des de l'estiu de l'any passat, la nova oficina està enllestida i té els permisos municipals, però la direcció de Correus es nega a posar-la en funcionament. Després de les protestes de la plantilla i de la UGT de Catalunya el mes de febrer, amb el suport de l'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, la Direcció Territorial de Correus es va comprometre a obrir la nova oficina i traslladar els treballadors i les treballadores en el termini màxim d'un mes, però han passat cinc mesos i la plantilla continua treballant en una carteria on les condicions en matèria de salut laboral són inexistents.

D'altra banda, els treballadors i les treballadores també protesten per l'incompliment de Correus de redimensionar la plantilla a Montcada i Reixac, ja que hi ha noves zones urbanitzades al municipi on no es reparteix el correu per manca de personal, com és el cas de Mas Duran, tot i les reiterades queixes de l'Ajuntament.

 

NOVA PROTESTA TREBALLADORS CORREUS MONTCADA I REIXAC

DIA13 de juliol de 2007

HORA: a partir de les 7 hores
LLOCOficina de Correus de Montcada i Reixac (Montiu, 12).

 

{moscomment} 

Comments are closed.