Els treballadors de Delphi es mobilitzen dissabte per exigir que s’agiliti el procés de reindustrialització

cartell-delphi
L’empresa ha comunicat que el seu pla de sortides ha variat i preveu que l’activitat a la planta s’avanci i finalitzi al mes d’octubre

La plantilla de Delhi a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) es mobilitzarà el proper dissabte després de constatar que el pla de reindustrialització de la planta no avança suficientment.

Després de la reunió mantinguda ahir al Departament de Treball, el comitè d’empresa considera que Delphi no està agilitant prou les negociacions amb els possibles inversors perquè el procés de reindustrialització estigui definit abans del dia 29 d’abril, data em què finalitza el període de consultes de l’ERO.

Per contra, l’empresa ha comunicat als representants dels treballadors que el seu pla de sortides ha variat i preveu que l’activitat a la planta s’avanci i finalitzi al mes d’octubre en lloc de desembre, com havia manifestat fins ara. En concret, planteja un excedent de 82 treballadors al mes de maig, 170 més al mes de juliol i la resta de la plantilla a finals del mes d’octubre.

El comitè d’empresa i la plantilla han decidit mobilitzar-se perquè, tant per part de Delphi com de les administracions, s’agilitin aquestes negociacions.

La UGT de Catalunya i la resta de sindicats exigeixen ​​a Delphi que no intenti fer negoci amb els actius, que els posi a disposició dels inversors i que exigeixi a aquests darrers un compromís ferm de projecte i manteniment del major nombre possible de llocs de treball.

Per tot això, la plantilla es manifestarà el proper dissabte, 16 d’abril, pels carrers de Sant Cugat del Vallès, en una manifestació que sortirà de la fàbrica a les 12 hores. Igualment es prepara una concentració davant del Parlament de Catalunya, possiblement per al pròxim dia 20 d’abril.

Des de la UGT de Catalunya demanem el suport i recolzament de tota la societat davant d’un clar procés de deslocalització.

Un comentari a “Els treballadors de Delphi es mobilitzen dissabte per exigir que s’agiliti el procés de reindustrialització

  1. Hola compañeros de la lucha obrera. Soy extrabajador de la antigüa Unidad Hermética de Sant Quirze y Sabadell. A mí y a 156 excompañeros nos echaron en un genocidio laboral a la carta. No permitáis que os hagan lo mismo. Que los trabajadores tengan la última palabra sin mentiras. No puede ser que sigan callendo las mejores empresas del Vallés. Hay que hacerles ver a nuestros corruptos políticos, por las buenas o por las malas, que lo que hay que hacer es más reendustrialización y salvación de empresas, con sueldos dignos, con dinero´público, y menos gastar dinero en propagandas para independestismo y embajadas que no sirven nada más que para enfrentarnos entre nosotros. Ya está bien hombre. Y que no nos engañen tampoco con los Barça/Madrid de los cojones. Ánimo, teneis todo mi apoyo. Sé de buena tinta que es muy jodida esta situación y todo el mundo te de la espalda como si no fuera esto de tod@s. Un saludo y un abrazo a tod@s.