Els treballadors de FGC continuen les mobilitzacions contra la retallada del 5% del seu salari

fgc

Els treballadors i les treballadores de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya continuen endavant amb el calendari de mobilitzacions per mostrar la seva indignació i rebuig per la vulneració del conveni col·lectiu vigent amb l’aplicació de la retallada del 5% del seu salari.

Dimarts, 13 de juliol, a les 17 hores, el comitè d’empresa ha convocat una assemblea de treballadors i treballadores dins de l’estació de Sant Boi (Línia Llobregat – Anoia). Després de l’assemblea, la plantilla repartirà fulls informatius de la seva situació als usuaris i usuàries.

La plantilla del FGC estan inclosos en el decret 3/2010 de 29 de maig. L’aplicació d’aquest decret menysprea el model de relacions laborals que fins ara mantenien empresa i sindicats, ja que anul·la tot allò aconseguit amb la negociació col·lectiva durant els darrers anys.

La plantilla de FGC no pot entendre el greuge comparatiu que es produeix: els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya és l’única empresa de transport públic dins de l’Autoritat Metropolitana del Transport afectada per aquesta mesura.

Comments are closed.