Els treballadors de la neteja viària de Barberà del Vallès convoquen una vaga indefinida

netejaviàriaEl treballadors de Barberà Serveis Ambientals, l’empresa adjudicatària de la neteja viària de Barberà del Vallès (Vallès Occidental) iniciaran el proper 2 de desembre una vaga indefinida pel bloqueig patronal del conveni col·lectiu. La plantilla està formada per 35 treballadors i treballadores.

La vigència del conveni va finalitzar el passat 31 de desembre de 2001 i després de dos anys de negociació ha quedat palès que l’empresa no té cap voluntat d’arribar a un acord, ja que totes les seves propostes estan dirigides a retallar tant les condicions de treball com el salari de la plantilla.

Des de la UGT de Catalunya volem denunciar que l’actitud de l’empresa compta amb la connivència de l’Ajuntament de Barberà del Vallès. Des de fa dos anys la plantilla té el sou congelat, però als ciutadans la factura se’ls ha actualitzat cada any amb l’IPC català.

Davant el perill que finalitzi la ultraactivitat prorrogada del conveni i els treballadors es vegin abocats a una situació absolutament indigna, han decidit convocar una vaga indefinida que començarà el dia 2 de desembre a les 06 hores.

Comments are closed.