Els treballadors de Mercedes Benz faran 9 dies de vaga contra el tancament de la planta de Barcelona

daimlierDesprés de l'anunci de la direcció de Daimler (Mercedes Benz) de tancar la planta de Sant Andreu (Barcelona) i externalitzar la producció, el comitè d'empresa ha convocat diverses jornades de vaga contra aquesta mesura.

En concret, els 420 treballadors i treballadores de la planta faran vaga de 24 hores els propers 16, 17, 18, 19, 23, 24, 25, 30 i 31 d'octubre.

La UGT de Catalunya ha declarat la seva estranyesa per l'anunci de la companyia, sobretot després que el passat mes de juliol se signés el conveni col·lectiu de l'empresa, amb una vigència de quatre anys i amb un pla industrial de durada fins al 2014.

Per tot això, el nostre sindicat demana a Daimler que reconsideri el plantejament realitzat sobre la fàbrica de Barcelona, ja que entenem que aquesta gestió empresarial amaga una operació d'especulació urbanística.

La UGT de Catalunya no permetrà que, davant del desconeixement de les causes que motiven aquest procés, existeixin mesures traumàtiques per als treballadors i les treballadores.

{mxc} 

Comments are closed.