Els treballadors de Nylstar portaran dimecres al Parlament i als carrers de Blanes la seva lluita per salvar la històrica planta

 

nylstarLa UGT i els treballadors i les treballadores de Nylstar continuaran demà dimecres, 27 de juliol, la seva lluita per salvar la històrica planta de filatures de Blanes, amb la seva presència al Parlament durant el matí i la convocatòria d’una gran manifestació a Blanes a la tarda.

10h. Sessió de control al Govern al Parlament

Al matí, a partir de les 10 hores, una delegació formada per membres del comitè d’empresa i de la UGT Comarques Gironines seguiran des de l’hemicicle del Parlament la sessió de control al Govern, que haurà de respondre una pregunta sobre el conflicte de Nylstar i les accions que té previstes per evitar el seu tancament.

18h. Manifestació a Blanes

A la tarda, el comitè d’empresa ha convocat una gran manifestació que sortirà a les 18 hores de la fàbrica de Nylstar i marxarà fins a l’Ajuntament de Blanes per mostrar el rebuig a l’ERO presentat per l’empresa per acomiadar 155 treballadors i treballadores. Per a la UGT, es tracta d’un tancament encobert de la planta, ja que amb només 61 treballadors i sense una injecció de capital l’activitat productiva de la fàbrica és inviable.

Comments are closed.