Els treballadors de Rotocayfo inicien aturades d’una hora per torn contra l’aplicació de la reforma laboral

rotocayfoLa direcció de Rotocayfo ha acomiadat 11 treballadors per absentisme i ara vol desvincular-se del conveni

Els treballadors i les treballadores de Rotocayfo han iniciat avui, 5 de juny, una sèrie d’aturades d’una hora per torn que es repetiran fins a final de mes. En el torn de matí, l’aturada té lloc de 12:30 a 13:30; en el de tarda, s’efectua de 15 a 16 hores; i al torn de nit, l’aturada és de 5 a 6. Durant les aturades corresponents al torn de matí i de tarda, els treballadors i les treballadores es concentren a la porta de la fàbrica de Sant Vicenç dels Horts.

D’aquesta manera, la plantilla de Rotocayfo, empresa pertanyent al Grup Impresia Ibérica, continua amb la seva lluita contra l’aplicació de la reforma laboral de la nova reforma laboral, amb la qual la direcció ha acomiadat 14 persones al·legant absentisme (3 d’elles han estat readmeses perquè no es complien els supòsits), una de les quals, una treballadora embarassada. Ara, la direcció de Rotocayfo vol desvincular-se del conveni i ha esgotat el període de consultes, iniciant-se un període de mediació a la Inspecció de Treball per desencallar la situació.

El Comitè d’Empresa de Rotocayfo ha continuat la ronda de contactes amb els alcaldes de la zona, on resideixen la gran majoria dels treballadors i treballadores de la fàbrica. Després de la trobada amb l’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras, el Comitè ha estat rebut per l’alcalde de Molins de Rei, Xavier Paz, qui va va fer lectura del Manifest de recolzament als treballadors de Rotocayfo durant el ple municipal.

Podeu consultar el manifest en el següent enllaç:

http://www.ugt-cat.net/subdominis/rotocayfo-svh/images/stories/rotocayfo_2012/12-05-31_manifiesto_de_apoyo_de_a._molens_de_rei.pdf

Comments are closed.