Els treballadors dels centres assistencials CAEMIL es tornen a concentrar contra les retallades

dependencia3

Els treballadors dels centres asssitencials Emili Mira i López (CAEMIL), de Santa Coloma de Gramenet, volen fer arribar a les dues administracions que van intervenir en el seu traspàs, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, el seu total rebuig a les condicions laborals que se’ls vol imposar. Per aquesta raó es manifestaran demà, 23 de desembre de 2011, a les 11 hores, davant les dependències de la Diputació de Barcelona.

Pel que fa a les condicions laborals dels 255 treballadors de la funció pública que hi desenvolupen la seva tasca, es va acordar que durant l’any 2010 es mantindria les condicions que tenien a la Diputació i que aquest 2010 s’establia com un període per a la negociació de quines serien les condicions d’aquests treballadors dins del nou ens. Però, després de tot aquest temps, i a punt d’acabar el termini disposat, la proposta de la patronal és molt dura: rebaixar les condicions laborals d’aquests treballadors, anul·lant algunes de les millores adquirides en l’anterior conveni, com tot el tema d’excedències, promoció interna, carrera professional, reclassificació del personal, plans de pensió o premis per anys de servei, entre d’altres.

Per aquesta raó, els treballadors i les treballadores dels centres Assistencials Emili Mira i López (CAEMIL) es concentraran demà, dijous 23 de desembre, davant de les dependències de la Diputació de Barcelona per denunciar aquesta situació i reclamar a la nova patronal el manteniment de les seves condicions laborals. Serà a les 11 h, coincidint amb la celebració d’un Ple de la Diputació.

Concentració treballadors Centres Assistencials Emili Mira y López (CAEMIL)
DIA: dijous, 23 de desembre de 2010.
HORA: A les 11 hores.
LLOC: davant la Diputació de Barcelona. Rambla Catalunya, 126. Barcelona. 

Comments are closed.