Els treballadors i les treballadores d’hostaleria i restauració es concentraran dilluns contra l’explotació laboral a les portes del Mobile World Congress

hosteleriaRepartiment d’octavetes per informar els professionals que visiten el saló de les condicions laborals que pateixen els professionals que s’encarreguen de la seva estada a la nostra ciutat

La UGT de Catalunya ha convocat els treballadors i les treballadores dels sectors de l’hostaleria, la restauració i el turisme a una concentració el proper dilluns, 27 de febrer, a les 8:45 hores davant l’entrada principal de la Fira de Barcelona – Gran Via.Durant aquesta concentració es repartiran octavetes per denunciar les empreses multiserveis que exploten laboralment el col·lectiu.

L’acció pretén informar els professionals que a partir de dilluns assistiran a la nova edició del Mobil World Congress de la precarietat laboral i l’explotació a què estan sotmesos els treballadors i les treballadores que són els responsables de què la seva estada a la nostra ciutat sigui un èxit.

Un cop finalitzada la concentració, els treballadors de l’hostaleria es desplaçaran fins a l’Aeroport de Barcelona per donar el seu suport a la primera jornada de vaga dels treballadors i les treballadores de PansFood, que exigeixen a Aena que retiri el concurs publicat el passat 10 de febrer per als establiments d’hostaleria de l’Aeroport de Barcelona – El Prat, entenent que l’únic objectiu d’aquesta empresa pública és acabar amb la concessió majoritària.

La decisió d’Aena suposa l’eliminació de tots els acords laborals, socials i econòmics aconseguits pels treballadors de la concessió que és majoritària a l’Aeroport del Prat, amb 22 punts de venda i 400 treballadors i treballadores.

Coincidint amb la vaga, la plantilla de PansFood es manifestarà per l’aeroport. El punt de sortida serà a les 12 h a La Plaça, Terminal 1. Els treballadors de l’hostaleria se sumaran a aquesta mobilització.


Concentració hostaleria – MWC

DIA: 27 de febrer.

HORA: 8:45 h.

LLOC: Davant entrada principal Fira Gran Via. A 100 metres de la plaça Europa i davant hotel Fira.

Concentració treballadors PansFood

DIA: 27 de febrer.

HORA: 12 h.

LLOC: La Plaça. Terminal 1. Aeroport de Barcelona – El Prat.

Comments are closed.