Els treballadors i treballadores de Hewlett Packard inicien dilluns una vaga indefinida


hpEls treballadors i les treballadors de les unitats d’HP Outsourcing i HP Consultoria i Aplicacions iniciaran el proper dilluns, 3 de juny, una vaga indefinida en defensa dels seus llocs de treball.

 

Fa un parell d’anys que Hewlett Packard ve acomiadant treballadors gradualment, sempre en el límit que li permet no haver de presentar un Expedient de Regulació d’Ocupació. En aquests dos anys, l’empresa ha acomiadat més d’un centenar de treballadors i treballadores arreu de l’Estat.

Ara fa unes setmanes, la direcció de Hewlett Packard va decidir aplicar la nova reforma laboral per les plantilles d’HP Outsourcing i HP Consultoria i Aplicacions, amb l’objectiu de reduir els sous, ampliar la jornada laboral, no reconèixer l’IPC per als treballadors que provenien d’altres empreses i sí el tenien reconegut, etc. Aquesta aplicació de la reforma laboral afecta més de 2.300 treballadors arreu de l’Estat, dels quals, més de 800 a Catalunya.

A més, els representants dels treballadors no creuen que l’empresa s’aturi en aquest procés, i temen que després els presenti un Expedient d’extinció de contractes.

La vaga indefinida començarà el proper dilluns, 3 de juny, i els treballadors i les treballadores iniciaran una sèrie de concentracions davant la planta d’HP a Sant Cugat per denunciar l’actitud de l’empresa.

 

Comments are closed.