Enviament de correus als membres del FROB i al president de la Fundació La Caixa per aturar la sagnia en l’ERO de CaixaBank

Avui ha tingut lloc la quarta reunió de negociació de l’expedient de regulació d’ocupació presentat per Caixabank, en què s’ha presentat el pla de recol·locació externa, un pla de recol·locació que la part social entenem com una simple operació de marquèting per maquillar el nombre desmesurat d’acomiadaments que vol fer la direcció de l’entitat amb l’objectiu de reduir la conflictivitat.

Tots els sindicats que formem part de la representació laboral dels treballadors i les treballadores a Caixabank hem tornat a reiterat novament el rebuig absolut als acomiadaments forçosos, les mesures traumàtiques i a la retallada de les condicions laborals que vol la direcció. Reclamem, entre d’altres:

  • Homologació de les condicions laborals a tota la plantilla integrada.
  • Retirada de l’article 41 per negociar sense els condicionats de la norma legal.
  • Voluntarietat absoluta en les sortides, quedant establert el nombre d’afectats  en funció del nombre de sol·licituds voluntàries rebudes.
  • Període d’execució de les desvinculacions de tres anys.

Així mateix us adjuntem les cartes que la RLT ha fet arribar avui mateix als membres del FROB i al president de la Fundació La Caixa. Les podeu lllegir aquí:

Carta FROB

Carta Fundació 

Comments are closed.