Es manté convocatòria de vaga a Renfe el 22 de juny

renfe_380xFont: SMC-UGT

Ahir es va celebrar una nova reunió de la Mesa d’Ocupació i Sostenibilitat del I Conveni Col·lectiu del Grup RENFE, en la negociació del qual segueixen sense produir-se avanços. És més, l’empresa ha tornat a demostrar la seva absoluta manca d’interès en començar la reunió presentant l’acta de la reunió anterior en la qual no queden recollides fidelment les pretensions i manifestacions de la part social, a més de provocar un debat estèril quant a la redacció de la mateixa.

Així, intenten evitar centrar-se en el que realment urgeix: la generació d’ocupació en tots els grups professionals per a la viabilitat del Grup i garantir el futur dels seus treballadors/as.

Com diem, aquesta actitud ve repetint-se des que va començar la negociació, i sumada a la insistència de remetre’s a la Llei de Pressupostos dictada per un Govern que no creu en els serveis públics, sembla enfocada a condemnar la pau social que tots volem, i no fa més que reafirmar-nos en la convocatòria de vaga de UGT per al proper 22 de juny.

Així mateix, hem tornat a sol·licitar la documentació requerida en les anteriors reunions, la qual esperem per a la següent reunió, prevista para dins de dues setmanes. Us seguirem informant.

Per tu, per ells, per tots. #vaga22J

Comments are closed.