Es manté la convocatòria de vaga dels treballadors de Metro de Barcelona durant el Mobile World Congress

TMB_metroLa reunió de mediació d’avui pel bloqueig del conveni ha finalitzat sense acord i la direcció no es vol tornar a reunir fins dimarts

La reunió de mediació d’avui entre el comitè i la direcció de Metro de Barcelona ha tornat a finalitzar sense acord, ja que l’empresa ha presentat una oferta molt allunyada de la plataforma de conveni col·lectiu aprovada per l’Assemblea de Treballadors. Els tres eixos bàsics de les demandes de la plantilla són lluita contra la precarietat laboral, descongelació salarial i limitació de la reforma laboral.

Els representants dels treballadors han mostrat les línies que creuen que podrien apropar posicions i fer possible un acord sobre contractació i augment salarial, però la direcció ha manifestat que no pot donar resposta sense fer una valoració, tot evidenciant que les persones que assisteixen en representació de l’empresa no tenen ni coneixements ni capacitat negociadora.

A més, el comitè d’empresa ha manifestat una absoluta disponibilitat per continuar negociant els propers dies, però la direcció no vol reunir-se fins dimarts.

Sembla que l’empresa no pensa fer cap esforç perquè es desconvoqui la vaga de 24 hores prevista per als dies 22 i 24 de febrer, amb motiu del Mobile World Congress (MWC), de manera que la plantilla no tindrà més alternativa que continuar endavant amb les mobilitzacions.

Comments are closed.