Es publica una nova fitxa preventiva sobre la Incapacitat Permanent per accident o malaltia professional

Al món laboral i com a conseqüència de la falta o mala aplicació de les mesures preventives es generen pensions per incapacitat permanent tant per accidents de treball com per malaltia professional.

Les xifres ens diuen que unes 80.000 persones treballadores a l’any pateixen algun accident de treball que generen pensions, així com unes 12.000 persones treballadores més perceben pensió per malalties professionals.

Aquest gran nombre de persones treballadores s’enfronten a una situació que mai han viscut amb, grans incògnites que necessiten respostes, tant en l’àmbit laboral, econòmic i social.

Moltes persones treballadores al llarg de la seva vida laboral han patit algun episodi d’incapacitat temporal, de manera que coneixen el mecanisme de la gestió tant mèdica com econòmica, en canvi a la Incapacitat Permanent els escenaris són diferents així com els resultats, de manera que aquesta Fitxa de Prevenció nº5 està dissenyada per facilitar a les persones treballadores sobre quines són les diverses fases que es trobarà fins al reconeixement de la seva incapacitat.

Ficha "La incapacidad permanente y sus grados"
315.9 KiB, 3113 descàrregues

Detalls Descarrega l'arxiu

Si vols rebre publicacions de salut laboral, convocatòries de jornades, etc. envia’ns un mail a otprl@catalunya.ugt.org

Comments are closed.