Federacions

Les Federacions les integren els Sindicats d’una mateixa activitat en els diferents àmbits territorials, i s’estructuraran com millor convinguin a les seves finalitats.

La Federació d’Indústries i Treballadors Agraris (FITAG) de Catalunya agrupa els afiliats de la UGT dels sectors industrials de l’energia, la mineria, el tèxtil-pell, la química, l’alimentació, agropecuari, begudes, tabac, forestal, congelats i conserves vegetals.

La Federació de Treballadors d’Ensenyament (FETE) agrupa els afiliats de la UGT dels sectors de l’ensenyament públic, privat i universitari.

La Federació de Transports, Comunicacions i Mar està formada pels sectors: aeri; comunicacions; ferroviari i serveis turístics; carreteres i urbans; ports, duanes i consignatàries i mar.

La Federació del Metall, la Construcció i Afins agrupa els afiliats de la UGT dels sectors del metall, de la construcció, de la fusta i el suro, del vidre i ceràmica, de teules i totxos i de derivats del ciment.

Els serveis Públics de la UGT de Catalunya agrupa els afiliats de la UGT a les administracions públiques.

La Federació de Serveis de Catalunya agrupa els afiliats de la UGT dels sectors d’Estalvi, Arts Gràfiques, Banca, Comunicació Social, Cultura i Esport, Neteja i Serveis a la societat, Seguretat privada, Assegurances i Oficines i Despatxos.

La Federació del Comerç, l’Hostaleria i el Joc agrupa als afiliats de la UGT dels sectors de serveis relacionats amb el comerç i l’oci, l’hostaleria, turisme (FCTCHTJ).

Comments are closed.