FETE-UGT celebra la segona edició de les jornades de coeducació

Adreçades als professionals de l’educació, les jornades tindran lloc els dies 19, 20 i 21 d’abril

La FETE-UGT de Catalunya celebra a partir de demà la segona edició de les Jornades de Coeducació, que tenen un caràcter formatiu i de prevenció de la violència de gènere. ‘Aprendre a estimar a l’escola’ és el tema segon de les jornades d’enguany, que van dirigides a professionals de l’educació, del lleure, de l’atenció a joves i infants.

Des de la FETE-UGT tenim el convenciment que l’educació constitueix un dels elements més importants per a la prevenció de la violència de gènere i el desenvolupament d’actituds i valors d’igualtat entre homes i dones. Per això, cal abordar l’educació de forma integral, contemplant el món de la raó juntament amb el món de les emocions i els sentiments.

Amb aquestes jornades, la FETE-UGT vol obrir un espai de trobada, d’intercanvi d’experiències i coneixement de  propostes en la formació en matèria d’igualtat, perquè mitjançant la formació afectivo-sexual adaptada als diferents nivells educatius, el nostre alumnat aprengui a reconèixer situacions de violència i de discriminació, pugui analitzar de forma crítica els missatges de contingut sexista i establir relacions afectives, basades en el respecte, l’autonomia i el reconeixement mutu. En definitiva, relacions d’igualtat.

En aquest enllaç hi trobareu el programa de les II Jornades de Coeducació organitzades per la FETE-UGT de Catalunya.

II Jornades de Coeduació – FETE-UGT de Catalunya

DIES: 19, 20 i 21 d’abril.         
LLOC: Sala d’Actes de la UGT de Catalunya. Rambla de Santa Mònica, 10. Barcelona.

http://www.ugt.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=3664:fete-ugt-celebra-la-segona-edicio-de-les-jornades-de-coeducacio&catid=57:ensenyament

Comments are closed.