FETE-UGT denuncia irregularitats en l’adjudicació d’estadis de promoció docent al personal interí de centres públics de la Generalitat

aulaUn funcionari docent pot arribar a cobrar al llarg de la seva carrera professional fins a 5 estadis; un interí, només 3

La FETE-UGT de Catalunya denuncia irregularitats en  l’adjudicació d’estadis de promoció docent al personal docent interí de centres públics de la Generalitat de Catalunya.

Ja disposem d’algun contenciós al respecte que sempre s’ha acabat resolent a favor dels perjudicats, en aquest cas el personal interí, però malgrat aquestes sentències favorables, el Departament d´Ensenyament continua negant-se a aplicar d’una vegada per totes el mateix criteri per a tothom. Un funcionari docent pot arribar a cobrar al llarg de la seva carrera professional fins a cinc estadis, mentre que un interí només en pot cobrar fins a tres. Només cobraran el 4t i 5è estadi aquells interins que el reclamin i, arribat el moment, presentin un recurs.

El procediment que proposa el nostre sindicat és sol·licitar el cobrament i, després de la denegació, iniciar el contenciós. La UGT de Catalunya posa els seus serveis jurídics a disposició dels afectats. Des de la Federació d´Ensenyament ja hem assessorat diversos treballadors i treballadores per presentar el contenciós administratiu corresponent, i així ho continuarem fent les vegades que calgui.

Un cop més la Generalitat es nega a aplicar les sentències a totes les persones afectades i ens obliga a judicialitzar totes les reclamacions, amb despeses afegides als serveis jurídics de l’administració pública.

Un comentari a “FETE-UGT denuncia irregularitats en l’adjudicació d’estadis de promoció docent al personal interí de centres públics de la Generalitat

  1. Es una vergüenza, como trata el Departament a sus trabajadores.
    Que ocurre con los recolocados? : Trienios congelados y el primer estadio, tras la recolocación ,nueve años para conseguirlo.
    Que pasa con el famoso Premi de Fidelitat? Congelado.
    Seguimos?….