FETE-UGT reclama la convocatòria oposicions per al 2011

aula-amplio2

La Federació d’Ensenyament de la UGT de Catalunya (FETE-UGT) reclama al Departament d’Ensenyament el seu compromís ferm de convocar oposicions a Catalunya per a l’any 2011.

Davant el gran nombre de professionals de l’educació, alguns amb anys de preparació per a les oposicions, que s’han adreçat a aquest sindicat per expressar la seva inquietud i nerviosisme, FETE – UGT de Catalunya exigeix que en breu es negocïi i concreti la previsió d’oferta de places possibles. Això significaria haver de fer les proves més tard del que és habitual i endarrerir-les als mesos de juny i juliol.

A més, FETE-UGT de Catalunya demana el compliment de l’acord signat amb les organitzacions sindicals l’any 2007, ja que són   3.200 places estructurals de consolidació d’ocupació basades en la planificació educativa. Creiem que seria una veritable injustícia que el professorat interí de Secundària, de Formació Professional, d’Ensenyaments Artístics i d’Escoles Oficials d’Idiomes no tingués més oportunitats d’opositar pel sistema transitori que preveu la LOE i de facilitar la seva incorporació, com així s’ha demostrat.

L’executiu català ha de fer les gestions necessàries en l’àmbit de la Funció Pública per poder determinar quina oferta pública es fa aquest any i, dins d’aquesta, quantes places de professorat es convoquen per donar compliment als acords i a les necessitats de plantilla dels centres educatius. Ni les converses a Madrid ni les reunions del Consell Executiu  de Govern haurien d’endarrerir la publicació de la previsió de places per especialitats.

Comments are closed.