Fotoclic (cliqueja la teva precarietat)

fotoclic

L’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya engega el concurs fotogràfic Fotoclic (Cliqueja la teva precarietat). Aquest concurs s’emmarca dins de la campanya Amb l’aigua al coll”, que s’està duent a terme l’Avalot amb la imatge del clic de Playmobil com a fil conductor per tal de representar la mobilitat reduïda dels joves d’avui dia ateses les seves dificultats d’inserció i manteniment al mercat de treball, d’emancipació, de conciliació entre vida laboral i formativa o personal, etc.

El concurs que presentem, doncs, forma part de les accions per promoure la participació juvenil i la consciència col·lectiva, alhora que pretén ser una reivindicació creativa de la precarietat, des de l’esmentada vessant artística i lúdica tan característica dels joves.

El Fotoclic (Cliqueja la teva precarietat) és un concurs fotogràfic especialitzat en temàtica sociolaboral. L’eix temàtic de les fotografies presentades a concurs és la precarietat laboral, és a dir, la imatge de la foto ha d’estar inspirada i ha de representar –explícitament o simbòlica- qualsevol forma de precarietat laboral, i ha d’incloure un clic de Playmobil. El clic no ha de ser necessàriament el centre de la fotografia, sinó que pot ser un element accessori, però és requisit indispensable que hi surti, atès que és la imatge i fil conductor de la campanya “Amb l’aigua del coll”.

La millor fotografia serà premiada, en una cerimònia el desembre d’enguany, amb 350 euros i hi haurà un premi especial a la creativitat de 150 euros. La tria de la millor fotografia serà decidida per un jurat composat per quatre joves fotògrafs professionals i un representant de la UGT de Catalunya.

Així doncs…

…si ets de la generació Playmobil,
…si estàs amb l’aigua al coll,
…si vols denunciar la teva situació i la de tants joves com tu,
…si conserves clics de Playmobil de quan eres petit,
…si ets creatiu,
…si t’agrada la fotografia…

aquest és el teu concurs!

Expressa’t fent-nos arribar les teves imatges!

Més informació sobre les bases del concurs, terminis de presentació de les fotografies, data de lliurament dels premis, informació sobre el jurat, etc. a www.fotoclic.cat.

Comments are closed.