Gate Gourmet destrueix ocupació mentre es beneficia fiscalment de tenir un ERTO fins al 31 de desembre

Gate GourmetLa UGT denuncia de nou l’estratègia de l’empresa de càtering Gate Gourmet per ocultar la seva mala gestió i treure’n rèdit fent ús de dos processos d’erto i ero simultàniament.

A finals de 2019, quan Vueling va anunciar que rescindiria el contracte amb Gate Gourmet i es va saber que la nova empresa de càtering no es faria càrrec de la plantilla, Gate Gourmet va anunciar un expedient de regulació d’ocupació. Al mes de març, aprofitant-se de la situació sanitària i del decret d’alarma, Gate Gourmet no només no va aturar l’ero endegat per acomiadar la plantilla més antiga, sinó que va aprofitar l’avinentesa per presentar un erto per temporalment per als contractes restants.

Ara, la mala gestió de l’empresa fa que Gate Gourmet perdi Delta Airlines com a client, i comunica la seva intenció d’acomiadar 98 persones de Gate Gourmet Spain afectant 3 centres de treball: Madrid, Màlaga i Barcelona. De nou s’acarnissa amb la unitat de Barcelona, que concentra una cinquantena dels acomiadaments, després dels 30 que ja es van fer al mes d’abril. Si la direcció segueix endavant amb la seva intenció, en 6 mesos Gate Gourmet Barcelona haurà perdut la meitat de la seva plantilla.

El comitè d’empresa considera desproporcionades les intencions de Gate Gourmet i exigim que retorni els beneficis fiscals de l’erto mentre està destruint llocs de treball mitjançant un ero.

Comments are closed.