Grup institucional

Darreres informacions

13.09.10.  Des del Dpt. d’Educació, en el marc del projecte Qualifica’t, s’ha obert el termini per presentar la sol·licitud per a participar en el procés de la Validació de l’espriència laboral (del 13 al 20 de setembre de 2010). Podeu consultar la informació completa a l’adreça: http://www20.gencat.cat/portal/site/Educacio/menuitem.ea5dcca5e2b8843ae244968bb0c0e1a0/?vgnextoid=5e7c80d01b594210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=5e7c80d01b594210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default

15.02.10. En relació als llistats de centres i especialitats pel procés de validació de les competències professionals, si a la web del programa Qualifica’t aneu a “Validació de l’experiència laboral” i a “Inscripció”, després podeu seleccionar “centres i cicles formatius” i tindreu el llistat de Cicles i centres que validen l’experiència (amb un enllaç directe amb la web de cada centre).

En aquest moment, hauríeu d’aconsellar als possibles interessats que es posin en contacte directament amb els centres per preguntar per les dates previstes d’inscripció.

Per les notícies que tenim de persones que es dirigeixen als centres, se’ls s’està agafant les dades personals i se’ls hi diu que els telefonaran quan es coneguin les dates d’inscripció.

Inscripció
Durant la primera setmana de febrer s’informarà del calendari previst per iniciar  el procés de validació de l’experiència laboral i en activitats socials en determinats centres i cicles formatius.

La validació de l’experiència laboral dels cicles formatius (CF) de grau mitjà (GM) i de grau superior (GS) que es relacionen a continuació no s’iniciarà fins a la segona quinzena del mes de març:
·         CFGM d’atenció sociosanitària,
·         CFGS d’educació infantil,
·         CFGS d’integració social,
·         CFGM de cures d’auxiliar d’infermeria i
·         CFGM de farmàcia i parafarmàcia. 
Cada centre estableix si la inscripció per a la validació s’ha de fer personalment a la secretaria del centre o per Internet. La inscripció comporta el pagament del preu públic establert pel Departament d’Educació o per la persona titular del centre.

01.02.10. Si us fan alguna consulta en relació a la inscripció a la validació de l’experiència laboral, estigueu atentes per si surt alguna cosa aquesta setmana:

Inscripció
Durant la primera setmana de febrer s’informarà del calendari previst per iniciar el procés de validació de l’experiència laboral i en activitats socials en determinats centres i cicles formatius.

La validació de l’experiència laboral dels cicles formatius (CF) de grau mitjà (GM) i de grau superior (GS) que es relaciones a continuació no s’iniciarà fins a la segona quinzena del mes de març:

  • CFGM d’atenció sociosanitària,
  • CFGS d’educació infantil,
  • CFGS d’integració social,
  • CFGM de cures d’auxiliar d’infermeria i
  • CFGM de farmàcia i parafarmàcia.

Cada centre estableix si la inscripció per a la validació s’ha de fer personalment a la secretaria del centre o per Internet. La inscripció comporta el pagament del preu públic establert pel Departament d’Educació o per la persona titular del centre.

http://www20.gencat.cat/portal/site/Educacio/menuitem.ea5d

27.01.10. Us adjuntem a l’apartat de documentació la circular que vam fer arribar als i a les vostres responsables sobre el contingut de la reunió que hem mantingut amb els responsables de la Diputació de Barcelona en matèria de desenvolupament local concretament de les agències territorials de desenvolupament local.

21.01.10. Us adjuntem a l’apartat de documentació la planificació de les convocatòries de subvencions que té previts publicar el SOC durant aquest any 2010.

12.01.10. Us adjuntem uns links on podeu consultar informació sobre el Quallica’t:

Podeu consultar quins són els centres, per serveis territorials, que han estat autoritzats en el marc del programa experimental  Qualifica’t:

http://www20.gencat.cat/portal/site/Educacio/menuitem.bec

Podeu consultar els centres, per cicles formatius, que han estat autoritzats en el marc del programa experimental

http://www20.gencat.cat/portal/site/Educacio/menuitem.bec

Resolució EDU/3717/2009, de 23 de desembre, per la qual es convoca la realització de les proves per a l’obtenció de  ls títols de tècnic/a i tècnic/a superiorde determinats cicles formatius de formació professional específica.

https://www.gencat.cat/diari/5539/09357078.htm

(no confondre-ho amb l’acreditació de competències professionals)

23.12.09. Us adjuntem el link on podeu trobar informació sobre com accedir directament a les proves per treure’s una especialitat de FP:

http://www20.gencat.cat/portal/site/Educacio/menuitem.a735

01.12.09. El proper dia 9de desembre durem a terme la jornada de terball “Professionals de l’orientació davant la crisi” a St. Oleguer. Per confirmar assitència cal que truqueu a St. Oleguer i li ho digueu a l’Eli. adjuntem programa a l’apartat de documents.

25.11.09. Us adjuntem un document que ha publicat el Dpt. d’Educació dins el programa Qualifica’t referent a la Fitxa d’obertura a la preinscripció per les persones que han finalitzat la fase d’orientació en el procés d’acreditació de competències

02.11.09 Podeu consultar la darrera informació que dóna el Departament d’Educació sobre el programa “Qualifica’t” en la següent adreça:

http://www20.gencat.cat/portal/site/Educacio/menuitem.bec

05.10.09. Us adjuntem l’ordre per la qual es regueln les taxes de validació de competències professionals que publica el departament d’Educació.

28.09.09. Us adjuntem a l’apartat de documents el Reial Decret, de 17 de juliol, de reconeixement de les competències profesionals adquirides per l’experiència professional i l’Ordre, de 30 de juny,  per  la qual s’estableix el programa experimental Qualifica’t. D’aquestadarrera ordre, és especialment interessant l’annex 3.

22.09.09. Us adjuntem, a l’apartat de documents, el programa d’una conferència sobre l’Acreditació de Competències que realitza la Fundació Catalunya Comerç, el proper 1 d’octubre a la Seu de la UGT de Catalunya de Sant Oleguer. Les places són limitades.l

24.07.09. Us adjuntem a l’apartat de documents la circular que hem fet arribar als i a les vostres responsables referent a la informació sobre l’aprovació en Consell de Ministres del Reial Decret en què es regula el reconeixement de competències adquirides a través de l’experiència laboral od’altres vies no formals.

02.06.09. Us adjuntem en l’apartat de documents les fitxes que cal omplir de les persones usuàries que passin pel projecteAcredita’t. Hi ha dos tipus de fitxes: les d’accions individualitzades i les d’accions grupals. La primera de les fitxes l’haureu de fer servir quan doneu una infromació de manera individual i la segona  quan feu accions grupals. La tercera fitxa que correspon a l’annex 2 és la continuació de la fitxa grupal per si no us hi caben totes les persones.

19.05.09. El proper dia 27 de maig, el SOC organitza la 3a. edició dels Diàlegs del SOC, amb el títol “Les polítiques d’ocupació i formació davant la crisi”. Adjuntem el programa on s’explica on es fa la jornada i com inscriure’s.

29.04.09. Per la propera reunió de coordinació de “Territori i Ocupació” us adjuntem el document referent a la metodologia a utilitzar per la realització del mapa territorial de la FP, conretament pel que respecte a la fomació inicial, dins el projecte innovador “Acredita’t: procés de reconeixement de la teva experiència professional”.

08.04.09. Recordeu que el proper dimarts 14 després de les vacances de Setmana Santa a les 17:00 h. durem a terme la jornada “Què aporta el Pla de Bolonya al món del treball?”

03.04.09. El proper dimarts 14 d’abril realitzarem la jornada  precogressual “Què aporta el Pla de Bolonya al món del treball?” a la sala de les Brigades Internacionals de Sta. Mònica.Adjuntm document i programa de la jornada.

09.02.09. Recordeu que el proper dijous dia 12 celebrem la jornada precongressual sobre Formació Professional a la Farga de L’Hospitalet. Us hi esperem!  Adjuntem document del quel se’n farà lliurament el dia de la jornada.

22.01.09. Adjuntem el document “Ofensiva contra l’atur. 10 mesures imprescindibles perquè la crisi no la paguin els treballadors”, presentat en roda de premsa el dia 19.01.09 per si és del vostre interés.

20.01.09.
El proper 12 de febrer, a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat, celebrem el Debat pre-congressual al voltant de la Formació Professional que necessitem a Catalunya per a consolidar una oferta formativa de qualitat, generadora d’ocupació i que respongui a les necessitats del nostre teixit productiu. En aquest sentit, preguem reserveu agenda. Adjuntem programa provisional.

28.11.08. Us informem que el proper dia 10 de desembre es fa una jornada a Girona: IV jornada d’informació i orientació professional: els usuaris. Adjuntem programa per si alguna de vosaltres pot estar interessada/t.

21.11.08. El proper dia 17 de desembre després de la reunió de coordinació que tenim convocada a les 11:00h. anirem a celebrar el dinar de Nadalal restaurant de la UGT a Rambla Sta. Mònica.

04.11.08. Els propers dies 13, 14 i 15 de novembre la UGT de Catalunya participarà en el II Saló del Treball que organitza el SOC al recinte firal de La Farga de L’Hospitalet. La nostra organització comptarà amb un stand on s’oferirà informació referent a la nostra organització, l’oferta formativa i d’orientació professional que ofereix l’IDFO i també comptarà amb assessors de la CTAC per a aquelles persones que estiguin interessades en autoocupar-se. Paral·lelament hi haurà diferents xerrades que poden ser del vostre interès. Si voleu més informació podeu consultar-la a http://salodeltreball.gencat.cat

04.11.08. Adjuntem plantilla per fer el producte 1 i 3 de la UPD actual que tenim previst de realitzar pel proper mes de desembre.

09.10.08. El proper dia 28 d’octubre  la Diputació de Barcelona organitza unes jornades sobre el sector d‘atenció a les persones. Per si esteu interessades i interessats, us adjunto el programa i podeu ampliar la informació conectant-vos a http://www.diba.cat/cjs/jornada.asp?id=210.

08.10.08. Tal com vam acordar a la reunió d’ahir adjuntem document amb la relació totes les actuacions que s’han presentat en cadascun dels pactes on participem a la convocatòria de projectes innovadors.

06.10.08. Recordeu que demà tenim reunió de coordinació del grup “Territori i Ocupació” a les 10 h. a St. Oleguer. A les 12:00h farem l’aturada de 15 minuts que hem convocat els sindicats UGT, CCOO i USOC per reivindicar el treball digne i rebutjar la proposta de directiva de temps de treball que defensa les 65 hores laborals que s’ha d’aprovar al Parlament europeu.

30.09.08. Us informo, per aquelles companyes i companys que heu dut a terme l’actuació de l‘Acredita’t i per aquelles i aquells que  la fareu pròximament (si ens l’aproven) que s’ha obert una segona tanda d’inscripció per la fase d’orientació per al’acreditació de les competències professionals (termini del 22 de setembre al 17 de novembre de 2008, ambdós inclosos) Si voleu més informació, la podeu consultar a http://www.cat365.net/Inici/Ciutadans/EducacioFormacio/BatxilleratiFP/III2_ST_MostrarInformacio2.htm?ruta=%2FChannels%2FAutors%2FInici%2FCiutadans%2FEducacioFormacio%2FBatxilleratiFP%2FTitolTEC&I=1

22.07.08. Us adjunto l‘estudi final sobre les polítiques d’ocupció de la UGT de Catalunya del projecte d’UPD 2007-2008 (no és conjunt amb el de CCOO).

21.07.08. Amb data de 07.07.2008 es va signar la renovació de l‘Acord estratègic per a la internacionalització, la qualitat de l’ocupació i la competitivitat de l’economia catalana. Adjuntem document. Si voleu més informació podeu consultar el web www.acordestrategic.cat.

10.07.08. Amb data d’avui ha estat publicada l’ordre per la qual s’estableixen les bases que han de regir la concesió de subvencions per a programes innovadors cofinançades pel FSE i s’obre convocatòria per al 2008. Adjuntem document.

14.05.08. Recordeu  que proper dilluns dia 19 de maig celebrem la jornada de pactes territorials per a l’ocupació a Terrassa, al Museu de la Ciència i la Tècnica.

25.04.08. Us adjuntem programa de la jornada del proper dia 19 de maig sobre pactes territorials per a l’ocupació i  document definitiu.

31.03.08. Us informo que el proper dia 19 de maig realitzarem una jornada sobre el present i futur dels pactes territorials per a l’ocupacio´des de la Secretaria d’Ocupació i Educació del SNC. La jornada es durà a terme al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya de Terrassa. Properament us farem arribar el programa.

08.01.08.Us informo, per a aquelles tècniques que encara no ho sapigueu, que està oberta  la convocatòria de Diputació de Barcelona  per presentar actuacions de pactes territorials. El termini és fins el dia 18 d’abril. A la reunió del dia 20 de febrer en parlarem. Si us plau, aneu passant-me per correu electrònic allò que ja tingueu clar que presentareu. Carme

14.01.08. Referent a Pactes Territorials, us adjunto una comunicació que és del vostre interès en forma de document word.

28/11/2007. El proper dia 11 de desembre de 2007 la Diputació de Barcelona du a terme una jornada sobre “Els observatoris del desenvolupament econòmic local”. Adjuntem programa per si és del vostre interès (veure docments de grup).

16/10/2007. El proper dia 25 d’octubre de 2007 l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de L’Hospitalet du a terme una jornada amb el títol “Els Fons Europeus 2007-2013”. El programa el podeu consultar a www.e-promocio.com/index.php

30/07/07. Referent a Pactes Territorials us adjuntem una comunicació que la Neus Munté ha fet arribar als i a les  vostres responsables.

02/05/2007. El proper dia 10 de maig de 2007 la Diputació de Barcelona du a terme un seminari sobre “L’estratègia de Lisboa i Göteborg a nivell local i la seva relació amb el nou objectiu de cooperació territorial”. Adjuntem programa per si és del vostre interès (veure documents de grup).

02/05/2007. El proper dia 3 de maig de 2007 la Diputació de Barcelona du a terme la jornada: Xarxa de procesos estratègics locals “territoris que pensen i actuen”. Adjuntem programa per si és del vostre interès (veure documents de grup).

 

Agenda de reunions

22/12/10 12:00 hores. Reunió coordinació “Territori i Ocupació”. UGT Catalunya. Rambla del Raval 29-35, 4a. Planta.

10/11/10 10:00 hores. Reunió de coordinació “Territori i Ocupació”. UGT Catalunya. Rambla del Raval 29-35, 4a. Planta.

05/10/10 11:00 hores. Reunió de coordinació “Territori i Ocupació”. UGT Catalunya. Rambla del Raval 29-35, 4a. Planta.

02/06/10 11:00 hores. Reunió de coordinació “Territori i Ocupació. Fundació Mª Aurèlia Capmany, c/Junta de Comerç, 17, entresol.

24/03/10 11:00 hores.Reunió de coordinació “Territori i Ocupació”. St.Oleguer

03/02/10 11:00 hores. reunió de coordinació “Territori i Ocupació” St. Oleguer

16/12/09 11:00 hores. Reunió de coordinació “Territori i Ocupació” St. Oleguer i dinar de Nadal

04/11/09 10:30 hores. Reunió de coordinació “Territori i Ocupació” St. Oleguer

30/09/09 11 hores. Reunió de coordinació “Territori i Ocupació” St. Oleguer

22/07/09 11 hores. Reunió de coordinació “Territori i Ocupació” St. Oleguer

09/06/09 10 hores. Reunió de coordinació “Territori i Ocupació” St. Oleguer

05/05/09 10 hores. Reunió de coordinació “Territori i Ocupació” St. Oleguer

04/03/09 10 hores. Reunió de coordinació “Territori i Ocupació” St. Oleguer

17/12/08 11 hores. Reunió de coordinació ” Territori i Ocupació” St. Oleguer

07/10/08 10 hores. Reunió de  coordinació “Territori i Ocupació” St. Oleguer

23/07/08 10 hores. Reunió de coordinació “Territori i Ocupació” St. Oleguer

10/06/08 10 hores. Reunió de coordinació  “Territori iOcupació” St. Oleguer

07/04/2008 10 hores. Reunió de Coordinació “Territori i Ocupació” St. Oleguer

26/02/2008 10 hores. Reunió de Coordinació “Territori i Ocupació” St. Oleguer

22/01/2008 10 hores. Reunió de Coordinació “Territori i Ocupació” St. Oleguer

13/12/2007 11 hores. Reunió de coordinació “Territori i Ocupació” St. Oleguer

14/11/2007 10 hores. Reunió de coordinació “Territori i Ocupació” St.  Oleguer

09/10/2007 10 hores. Reunió de coordinació “Territori i Ocupació” St.  Oleguer

07/09/2007 10 hores. Reunió de coordinació “Territori i Ocupació” St.  Oleguer

27/06/2007 10 hores. Reunió de coordinació “Territori i Ocupació” St.  Oleguer

15/05/2007 10 hores. Reunió de coordinació “Territori i Ocupació” St.  Oleguer

 

 

Documents del grup

Comments are closed.