Jornada: ”Eines per a la no-discriminació i defensa dels drets LGTBI en l’àmbit laboral”

LGTBLa jornada, en commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, tindrà lloc properdilluns 27 de juny a les10.45h.

En aquest acte es presentarà i lliurarà la “Guia sindical per a la no-discriminació i defensa dels drets LGTBI en l’àmbit laboral”, elaborada des de la Secretaria d’Igualtat i Formació Professional.

Comptarem amb la participació de Mireia Mata – Directora General d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya-, Elisabet Puigjaner –Inspectora de Treball i Seguretat Social- i Vicenç Borràs –FLG Associació de Famílies Lesbianes i Gais-.

Programa

10.45  Recepció i lliurament de la “Guia sindical per a la no‐discriminació i defensa dels drets LGTBI en l’àmbit laboral”

11.00 Benvinguda i presentació de la guia  Eva Gajardo, Secretària d’Igualtat i Formació Professional  Sònia López, membre del Grup LGTBI‐UGT de Catalunya

11.30 Torn obert de paraules

11.45 Taula rodona   Modera: Santos Fèlix, membre del Grup LGTBI‐UGT de Catalunya i representant d’UGT a l’OPPI de Funció Pública. Hi participen:  Mireia Mata i Solsona, Directora General d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya  Elisabet Puigjaner, Inspectora de Treball i Seguretat Social    Vicenç Borràs, FLG Associació de Famílies Lesbianes i Gais

13.00 Cloenda de la jornada, a càrrec de Camil Ros, Secretari General UGT de Catalunya

Dia i lloc:   27 de juny de 2016 Sala d’Actes de la UGT de Catalunya. Rambla de Santa Mònica, núm. 10

Comments are closed.