Jornada ‘La Renda Garantida de Ciutadania: un nou dret social’

cartell-dia-6

El proper dimecres, 6 de setembre, a les 12 hores la UGT de Catalunya organitza la jornada “La Renda Garantida de Ciutadania: un nou dret social”, a la Sala de les Brigades Internacionals de la seu de la Rambla de Santa Mònica,10 de Barcelona.

L’Objectiu d’aquesta jornada és explicar els elements claus de la Renda Garantida de Ciutadania i com aquesta contribueix a canviar de model de lluita contra les desigualtats i la pobresa: en què es basa aquest model, com serà la seva aplicació i les compatibilitats amb altres rendes i prestacions, gestió, seguiment i finançament, sense oblidar-nos dels reptes i dels resultats esperats del reconeixement d’aquest nou dret subjectiu.

A la jornada hi participaran Diosdado ToledanoSixte Garganté i Núria Carrera (Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya), tots ells com a membres de la Comissió Promotora de la ILP de la RGC. També hi participarà la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, i la cloenda anirà a càrrec del secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros.

Clicant sobre la imatge o aquí trobareu el cartell a major resolució.

Comments are closed.