Jornada “negociació col•lectiva en la prevenció i actuació contra la violencia de gènere a les empreses

violencia-genere-petitDemà dimecres, a les 10.00h, a la Rambla Santa Mònica de Barcelona

Aquest any davant la commemoració d’un nou 25 de novembre, des de la Secretaria d’Igualtat i Polítiques Socials de la UGT volem donar eines a delegades i delegats del nostre sindicat en la seva negociació al voltant de la prevenció i actuació contra la violència de gènere a les empreses, en concret a través dels protocols d’assetjament sexual i per raó de sexe i els plans d’igualtat.

Per això hem organitzat una jornada demà dimecres, 28 de novembre, on comptarem amb la presència d’Encarna Bodelón, professora titular de la UAB especialitzada en gènere i dret i membre de l’associació Dones Juristes i experta en protocols d’actuació davant l’assetjament sexual i per raó de sexe a les empreses. I també participaran dues delegades de la UGT de Catalunya a Seat i a DHL, que aportaran les seves experiències sindicals al voltant d’aquestes eines.

A les 10.15h, a càrrec de Raquel Gil, secretària de la Secretaria d’Igualtat i Polítiques Socials de la UGT, es farà la presentació de la jornada. A les 10.30h, ponència sobre els protocols d’assetjament sexual i per raó de sexe a les empreses. Per acabar, a les 12h hi haurà una taula rodona on s’explicaran experiències de negociació col·lectiva amb dues delegades de la UGT, Sandra Cañete i Susana Cuerpo. La cloenda de la jornada serà a les 13h.

Comments are closed.