Acte sobre les pensions a l’Hospitalet de Llobregat

dav

El passat divendres 30 de novembre, la delegació de la Unió de Jubilats i Pensionistes de UGT L’Hospitalet de Llobregat va celebrar un acte sobre la situació de les pensions dins el Pacte de Toledo.

L’acte va comptar com a ponent amb la veu autoritzada en aquests temes com és la de Mercè Perea, diputada socialista al Congrés dels Diputats i portaveu de la Comissió de seguiment dels acords del Pacte de Toledo.

Manuel Benítez, secretari comarcal de la UJP-UGT de l’Hospitalet, va obrir l’acte fent una salutació als presents i donant la paraula a Mercè Perea, qui va fer una àmplia exposició de les negociacions que s’estan portant a terme dins la comissió i els avanços que s’estan produint. Posteriorment va contestar les diferents preguntes que els participants li van fer, tot aclarint els seus dubtes.

El secretari general de la Unió de Jubilats i Pensionistes de la UGT de Catalunya Manel Gómez, va donar les gràcies a la diputada Mercè Perea per la seva participació, i agraint a tots i totes la seva presència va clausurar l’acte.

sdr

dav

dav

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*