Comissió Executiva

Manel Gómez Ramírez, Secretari General

manel-secretari general

Manel Gómez Ramírez va néixer el 1945, a Barcelona. S’afilia a UGT el 1989 i després de treballar en diverses empreses, el 1993 entra a treballar a I.N.G. NATIONALE-NEDERLANDEN, participant de forma activa en el moviment sindical en l’empresa.

En les eleccions sindicals realitzades a l’empresa el 2001, és triat secretari general de la Secció Sindical d’UGT.

El 2002 entra a formar part de la Comissió Executiva de la FES d’UGT de Catalunya, com a secretari sectorial d’Assegurances i Oficines, càrrec que deixa el 2006, en ser triat membre de la Comissió de Control Econòmic de la FES estatal.

Després de jubilar-se ha seguit col·laborant al sindicat amb la seva Federació, fins a la seva elecció, el 31 de maig de 2016, com a secretari general de la Unió de Jubilats i Pensionistes de la UGT de Catalunya.

Florenci Cepero Hernandez, Secretari  d’Organització

florenci

Nascut a Barcelona, el 4 de març de 1946. Metal·lúrgic de professió, al gener de 1970 entra a treballar a l’Empresa “Rètols Roura”, el 1986 s’afilia a la UGT i és elegit membre del Comitè de l’empresa a la candidatura presentada per la UGT.

Fins a la seva jubilació va representar la UGT com a president del Comitè d’Empresa, delegat de prevenció de riscos laborals i secretari general de la Secció Sindical d’UGT de Rètols Roura (Roura & Cevasa).

Un cop jubilat, és elegit secretari de la Regió Metropolitana al Congrés de la UPJP–UGT de Catalunya, càrrec que ha seguit desenvolupant fins a finals de 2018. Actualment és secretari d’organització de la UJP-UGT de Catalunya.

Manuel Becerra Hormigó, Secretari  de Polítiques Socials

Jubilado del sector financiero. Licenciado en Historial por la Universidad de Barcelona. Miembro del Comité de empresa del BBVA (1978). Coordinador del colectivo de pre-jubilados y jubilados de la Sección sindical del BBVA Catalunya (2009-2011). Secretario de Política social, Estudios y documentación de la UPJP-UGT de Catalunya (2011-2012).

Desde el año 2018, secretario de Política social de la UJP-UGT de Catalunya.

Domingo Parejo Garcia. Secretari d’Administració i Formació

domingoSecretario de Administración y Formación, Se afilió a UGT en el año 1978,, fue miembro de la seccion sindical y del comitè de empresa de MACOSA, hasta el año 1992.

Miembro de la seccion sindical de la UGT en la Empresa ALSTOM hasta el año 2005.

Miembro del Tribunal Laboral de Catalunya, como Tecnico de Organizacion del Trabajo, y conciliador de dicho Tribunal.

Secretario General de la FCEDF, ( FEDERACION  Catalana d’Esports de Personas amb Discapacitat  Fisica.

Juan Josep Lleixà Utrillas, Secretari de Comunicació i Imatge

lleixa-secretari organització

Nascut a Terol l’any 1950, però gairebé català, ja que els meus pares em van portar a Barcelona quan tenia quatre anys i vaig cursar-hi els estudis.

El 1963, amb 13 anys, entro a treballar en una planxisteria de cotxes i el 1965, amb quinze anys,a la Maquinista Terrestre i Marítima (l’actual Alstom), una empresa molt representativa del moviment obrer.

Estudio l’oficialia de torner a l’escola d’aprenents que hi havia a la mateixa fàbrica, i en surto oficial de tercera i delineant, a més d’haver-hi après a parlar el català,fet difícil en aquells temps,tot i que a la Maquinistano hi havia problemes per parlar-lo.

Per a mi va ser fàcil polititzar-me, perquè el taller estava ple de persones represaliades provinents de camps de concentració i batallons de treball que el franquisme amnistiava a canvi de treballar catorze hores diàries, caps de setmana inclosos.

Van ser uns anys de clandestinitat molt durs. El 1977 militava al PT (Partit del Treball), i vaig participar en la fundació de la CSUT de la Maquinista, essent-ne secretari d’Organització del Metall a Catalunya.

El 1982 es dissol la CSUT de la Maquinista i, escarmentat per alguns temes, m’aparto de la lluita sindical fins al 1984, any en què m’afilio a la UGT i en surto escollit membre del Comitè d’Empresa.

El 1990 em van triar secretari de Formació de la Federació del Metall de la UGT de Catalunya fins al 1994, data en què em reincorporo a la fàbrica, en el meu lloc de treball, i el 1997 surto escollit secretari de la Secció Sindical d’UGT,  fins al 2004 que vaig dimitir “per donar entrada a gent més jove”.

M. Rosa Moreno Roldan, Secretaria d’Igualtat

nuriaNacida en Barcelona el 23 /9 /1961

Auxiliar de enfermería desde el año 92 en Residencia Asistida de Horta.

en el año 95 empecé mi trayectoria Sindical como delegada de personal y años más tarde como presidenta de Comité de empresa, delegada de prevención de riesgos y técnico intermedio de prevención de riesgos.

en el 96 empecé a colaborar en la fsp-ugt en la Secretaría de Sanidad en el departamento de Geriátria como agente electoral, luego pase a ser la responsable del sector de Residencias, asesorando a trabajadoras, comités de empresa y delegados de personal,

en  el año 99 participe como miembro de la mesa negociadora del convenio estatal de Residencia y ayuda domiciliaria, siendo la primera trabajadora del sector que estaba como titular en la negociación del convenio estatal.

Fui miembro de la primera mesa negociadora del primer convenio autonómico de la dependencia,  también participe en la negociación del convenio autonómico del servicio de ayuda domiciliaria.

Una vez constituida la Secretaría de la dependencia, colabore como a Coordinadora y más tarde elaborando  full informativos sobre igualdad.

En el 2008 me dieron judicialmente la Incapacidad Absoluta Permanente por Fibromialgia. 

Antonio Benedito Arrufat: Secretari Nacional

beneditoEmpezo a trabajar de aprendiz a los 14 en el sector metalurgico, pasando por  diverses categories. En el   año 1979 entro a trabajar en la empresa OESA del INI , empresa de Piensos de Soja,

En el año 1989 se afilio a UGT, entrando a formar parte de su comitè de empresa, y siendo nombrado Secretario de dicho comitè , perteneciendo a esta empresa durante 22 años , hasta su jubilacion en el 2003.

En ese mismo año 2003, paso a formar parte de la Union de Jubilados y Pensionistas ,  de la UGT de Catalunya , siendo elegido Secretario de  Difusion Social , cargo que sigue desarrollando en la actualidad,,

Es una labor de la cual se siente orgulloso ademas de desarrollarla con mucha ilusion, lo cual espera seguir  haciendola durante muchos años mas.

2 comentaris a “Comissió Executiva

  1. Compañero Jacinto, te envio el nuevo correo electrónico tal como quedamos.
    Un saludo
    Antonio

Deixa un comentari