UJP-UGT Curs d’informàtica adreçat a la gent gran a Manresa.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La secretaria general, Mercè Soldevila, i d’Organització, Kati Lorca, de la Unió de Jubilats i Pensionistes de la UGT de la delegació del Bages Berguedà, volem expressar la nostra satisfacció pel curs d’informàtica que es va clausurar el dia 19 de juny de 2019 al local d’UGT de Manresa.

És la primera vegada que la Unió de Jubilats i Pensionistes de la UGT del Bages Berguedà organitza un curs d’informàtica adreçat a la gent gran a la nostra ciutat, però gràcies a l’èxit que ha tingut entre els alumnes esperem fer-ne molts més.

Tots i totes hem valorat molt positivament la forma en què s’ha organitzat i realitzat el curs. Especialment hem de felicitar el professor que ens ha impartit les classes, per la seva manera tan entenedora d’explicar la matèria d’informàtica.
També volem agrair a la Comissió Executiva de la UJP-UGT de Catalunya la adjudicacio d’aquest curs per a la nostra delegació, i al seu secretari general, Manel Gómez, la seva presència en l’entrega de diplomes.
Finalment, el nostre reconeixement a la secretària general d’UGT del Bages Berguedà, Mercè Gómez, pel seu suport a tot el que fem els jubilats i jubilades de la nostra delegació.

Deixa un comentari