L’AMPA de l’escola Pau Casals sol•licita a ensenyament que cobreixi la plaça de tècnic en educación infantil vacant des de fa un any

Demà farà entrega als Serveis Territorials del Vallès Occidental de 800 signatures de suport

Demà dijous, 21 de març, l’AMPA de l’Escola Pau Casals de Rubí farà entrega als Serveis Territorials del Vallès Occidental de les 800 signatures recollides aquestes darreres setmanes sol•licitant la substitució immediata de la plaça de Tècnic en Educació Infantil, vacant des de fa més d’un any, i que es facin les reformes urgents que necessita el centre.

Entre d’altres perjudicis de caire estrictament educatiu, la manca de personal de suport a les dues aules de P3 posa en perill la seguretat dels nens i nenes més petits de l’escola, atès que no hi ha contacte visual, per exemple, entre les aules i els lavabos i els nens poden quedar sols i en situacions de perill en alguns moments.

Aquest greuge se suma a la manca d’inversions dels darrers anys en l’edifici de l’escola, amb l’argument que s’havia de fer una nova construcció.

Trobareu demà els representants de l’AMPA:

• A les 9.30 hores davant la porta de l’Escola Pau Casals (carrer de Sant Pere, 42, de Rubí).
• A les 11 hores davant dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament (carrer del Marquès de Comillas, 67-69, de Sabadell).

Acompanyaran els membres de l’AMPA de l’Escola Pau Casals representants dels grups polítics amb presència al consistori municipal, així com també dels sindicats de l’ensenyament públic. La UGT de Catalunya dóna suport a les seves reivindicacions.


Comments are closed.