L’Avalot demana tarifes reduïdes al transport públic i al Bicing pels joves que busquen feina

stop-pujadesDemà l’Avalot lliurarà les dues propostes a l’Ajuntament de Barcelona

Davant de la situació de crisi que estan patint els joves de Catalunya – la taxa d’atur juvenil més elevada de tota Europa – l’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya aniran en bicicleta per entregar a l’Ajuntament de Barcelona dues propostes per afavorir als joves aturats que busquen feina.

Per una banda, l’Avalot proposa la creació de d’una targeta T- Activa Jove, amb accés al transport públic integrat amb una tarifa reduïda pels joves que busquen feina i que rebin un subsidi per desocupació inferior al Salari Mínim Interprofessional, que rebin qualsevol ajuda inferior al SMI o no tinguin ingressos. Per una altra, proposen la creació d’una targeta amb tarifa reduïda per aquests joves, en aquest cas, per l’ús del bicing, la T- Joves en Moviment.

Així doncs, demà a les 11. 30 hores un grup de joves sortiran des de la seu de l’Avalot i aniran fins a l’Ajuntament de Barcelona per lliurar les dues propostes al regidor d’Adolescència i Joventut, Raimond Blasi. Allà, la portaveu Nacional de l’Avalot, Afra Blanco, atendrà a tots els mitjans de comunicació que ho desitgin.

docxProposta de tarifa reduïda per a joves50.95 KB

Comments are closed.