L’Avalot demana tarifes reduïdes al transport públic i al “Bicing” per als joves aturats que busquen feina

bici2L’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya ha registrat aquest matí a l’Ajuntament de Barcelona dues propostes de tarifa reduïda del transport públic i del Bicing per als joves a l’atur que busquen feina, davant una situació d’atur juvenil de gairebé el 50% i pels preus abusius del transport a Barcelona i l’àrea metropolitana.

D’una banda, l’Avalot proposa la creació d’una targeta T- Activa Jove, amb accés al transport públic integrat amb una tarifa reduïda de 12 euros anuals per als joves que busquen feina i que reben una prestació per desocupació o qualsevol ajuda inferior al salari mínim interprofessional o que no tinguin ingressos. D’altra banda, proposen la creació d’una targeta amb tarifa reduïda també de 12 euros anuals per al mateix col·lectiu, en aquest cas per a l’ús del Bicing, la T- Jove en Moviment.

Per fer l’entrega de la proposta, un grup de joves de l’Avalot s’ha traslladat en bicicleta fina a l’Ajuntament, on han estat rebuts pel regidor d’Adolescència i Joventut, Raimond Blasi.

En aquest enllaç trobareu la proposta.

I en aquest enllaç, algunes fotos de l’acció d’aquest matí.

Comments are closed.