La Comissió Promotora de la ILP per una Renda Garantida de Ciutadania denuncia obstruccionisme a la tramitació parlamentaria

Logo ILP Renda GarantidaOferirà una roda de premsa demà a les 12h davant del Parlament

La Comissió Promotora de la ILP per una Renda Garantida de Ciutadania oferirà una roda de premsa demà dimecres, 4 de març, a les 12 hores davant de l’entrada principal del Parlament de Catalunya.

La comissió presentarà una carta pública que denuncia obstruccionisme a la tramitació parlamentària de la proposta de llei de Renda Garantida de Ciutadania.

A la roda de premsa hi participaran entitats, sindicats i partits que donen suport a la proposta de llei de Renda Garantida de Ciutadania. En representació de la UGT de Catalunya hi participarà Laura Pelay, secretària d’Estat del Benestar i Treball.

Un comentari a “La Comissió Promotora de la ILP per una Renda Garantida de Ciutadania denuncia obstruccionisme a la tramitació parlamentaria

  1. La renda garantida, es un dret si el parlament la bloqueja, encara seran menys representatius de la gent. Fer públic el nom dels partits i dels parlamentaris que s’oposin.