La comissió promotora de la Renda Garantida de Ciutadania ratifica per unanimitat el preacord assolit amb la Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies

Logo ILP Renda Garantida
El document de l’acord se signarà aques dilluns, 15 de maig, a les 11 hores
La Comissió promotora de la Renda Garantida de Ciutadania, de la qual forma part la UGT de Catalunya, reunida avui divendres 12 de maig a les 17 hores, al local del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, després de conèixer la redacció final del preacord assolit entre la Conselleria de Treball, Afers socials i Famílies i l’equip negociador de la Comissió Promotora, valora positivament el preacord, i acorda la seva ratificació per unanimitat.
La signatura del document d’acord, s’efectuarà en l’acte convocat el dilluns 15 de maig a les 11 hores al local del Departament de Treball, Afers socials i Famílies en Passeig Taulat nº 266, 2a planta. Per part de la UGT de Catalunya, hi assistirà el seu secretari general, Camil Ros. 
La Comissió Promotora acorda realitzar les gestions necessàries perquè aquest acord es traslladi a la redacció de la proposta de llei, i agilitzar la seva tramitació, perquè la proposta de llei sigui aprovada en el termini més breu possible en el Ple del Parlament.
Signatura acord Renda garantida de ciutadania
DIA: dilluns, 15 de maig.
HORA: 11 hores.
LLOC: Departament de Treball, Afers socials i Famílies. Passeig Taulat, 266, 2a planta. Barcelona.

Comments are closed.