La comunitat educativa presenta la declaració unitària “pel futur de l’educació pública a Catalunya”

aula-amplio2

La Federació de Treballadors de l’Ensenyament de la UGT de Catalunya ha participat avui a la presentació d’una declaració unitària per part de diferents entitats de la comunitat educativa de Catalunya. Aquesta declaració s’ha adreçat prèviament al president de la Generalitat, a la consellera d’Ensenyament i al Síndic de Greuges.
Icona de fitxer Declaració unitària “Pel futur de l’educació pública a Catalunya”

El contingut del manifest mostra la preocupació i el malestar de les entitats que el subscriuen per la situació de l’educació a Catalunya, especialment l’escola pública, i emplaça l’Administració a parlar-ne en una propera reunió conjunta.

Les retallades proposades per l’actual Govern amb l’objectiu de reduir despesa perjudiquen de manera molt significativa l’escola pública i l’estat del benestar. FETE-UGT de Catalunya recolza les mobilitzacions consensuades amb els altres sindicats (concentracions del dia 11 de maig als ajuntaments de diferents municipis o sortides dels centres educatius) i fa una crida a tota la ciutadania a participar i mostrar el nostre rebuig a les retallades que s’estan portant a terme en els serveis públics en la manifestació convocada el proper 14 de maig a Barcelona.

Comments are closed.