La direcció d’AMS-ACISA presenta un ERO per eliminar 35 llocs de treball

La UGT denuncia que l’empresa té beneficis i que la plantilla actual porta temps fent hores extres per cobrir el servei

La UGT de Catalunya denuncia que el grup AMS-ACISA ha presentat un ERO d’extinció per eliminar 132 llocs de treball arreu de l’Estat. Aquest ERO afecta també a la planta de Montcada i Reixac, on la direcció vol acomiadar 35 persones (15 persones a ACISA i 20 persones a AMS). La direcció els ha anunciat que s’acull a la nova reforma laboral per fer els  acomiadaments, “perquè té la potestat de fer-ho”.

El Comitè d’Empresa denuncia que en cap cas la situació d’AMS-ACISA fa necessari un ERO d’extinció de contractes. En primer lloc, perquè l’empresa continua tenint beneficis i és solvent. Però també, perquè AMS-ACISA – concessionària d’enllumenat públic i sistemes semafòrics, i manteniment de sistemes elèctics i serveis integrals- s’ha acollit al pagament de proveïdors de 2012 per part dels ajuntaments. I, a més, abans d’anunciar els acomiadaments, la plantilla d’AMS-ACISA estava fent hores extres per cobrir els serveis per als quals està contractada.

La plantilla de la fàbrica de Montcada es concentrarà el proper dimarts, 24 d’abril, a les 19 hores, a la plaça Sant Jaume de Barcelona per denunciar la situació que viuen. Els treballadors i les treballadores dels diferents centres de treball d’AMS-ACISA arreu de l’Estat es concentracaran a la mateixa hora per mostrar el seu rebuig a l’ERO presentat.

Concentració treballadors AMS-ACISA

DIA: dimarts, 24 d’abril.
HORA: 19 hores.
LLOC: plaça Sant Jaume. Barcelona.

Comments are closed.