La direcció de l’Hospital de Sant Celoni torna a modificar les condicions laborals de la seva plantilla

sanitat-portS’eliminarà el servei de laboratori de nit, el que comportarà la reubicació de llocs de treball i de proves analítiques

La direcció de l’Hospital de Sant Celoni torna a aplicar l’article 41 de l’Estatut dels Treballadors per modificar de les condicions laborals dels seus treballadors i treballadores.

Aquesta no és la primera vegada que la direcció ho aplica. Al gener la UGT de Catalunya ja vam impugnar davant del Tribunal Laboral de Catalunya aquesta aplicació i, a més, vam denunciar que la direcció de l’hospital va trencar la bona fe negociadora amb el període de consultes encara obert.

La direcció va informar ahir de les noves modificacions de les condicions laborals: el tancament del laboratori de nit i la col·locació d’una màquina a urgències que pot comportar pèrdua de la qualitat assistencial; es canviaran els torns de nit i s’obligarà als zeladors a 14 hores de servei continuat durant els caps de setmana.

La UGT de Catalunya denuncia la incapacitat negociadora de la direcció de l’hospital i demana a l’alcalde de Sant Celoni que assumeixi la seva responsabilitat com a president del patronat de l’hospital.

 

Comments are closed.