La FeSMC-UGT de Catalunya reclama a la Generalitat que valori la reobertura dels establiments de joc

Font: pixabay

Des de la FeSMC-UGT de Catalunya traslladem el nostre suport als treballadors i les treballadores del sector del joc que ahir a la tarda van manifestar-se a la plaça Sant Jaume de Barcelona, davant la Generalitat de Catalunya, per protestar contra el tancament de les sales de joc -bingos, sales recreatives i casinos- decretat pel Departament de Salut.

Considerem que aquesta situació de tancament ha de valora-se segons l’evolució de la pandèmia i la situació actual en què ens trobem. És per això que creiem necessari que la Generalitat valori la situació per la qual estan passant milers de família que depenen de la reobertura d’aquesta activitat, ja que el tancament dels llocs de treball està minvant les seves condicions econòmiques i les previsions de feina i manteniment del treball en un futur.

En aquest sentit sol·licitem a la Generalitat de Catalunya que autoritzi l’obertura del sector del joc, exigint que s’extremin les mesures de seguretat i prevenció enfront la Covid-19 per donar la seguretat necessària tant als treballadors i les treballadores com als usuaris i usuàries d’aquests establiments. Donada la situació de la pandèmia, creiem que la Generalitat ha de donar resposta al col·lectiu de treballadors i treballadores del sector del joc, que necessiten el seu lloc de treball per poder seguir endavant, així com una estabilitat que avui en dia no tenen.

Aprofitant que la Generalitat es proposa valorar l’obertura dels centres comercials, des de la FeSMC-UGT de Catalunya li demanem que també tingui en compte la situació del sector de joc i que en valori la reobertura.

Comments are closed.