La FSP – UGT inicia una campanya en defensa de la dignitat dels serveis públics

dignidad salariosLa Federació de Serveis Públics (FSP) de la UGT de Catalunya participarà en una campanya a nivell estatal en defensa de la dignitat dels serveis públics, consistent en material gràfic, assemblees als centres de treball i mobilitzacions.

Els serveis públics vertebren la societat i garanteixen la cobertura de forma gratuïta de prestacions de primera necessitat de la ciutadania.

El sistema de salut universal, el sistema d’ocupació, els serveis socials adreçats a lluitar contra la pobresa i garantir la cohesió social, i els ajuts a la dependència són alguns dels serveis públics que presten treballadors i treballadores de les diferents administracions de Catalunya.

LA FSP – UGT de Catalunya defensa una administració catalana forta i al servei de la ciutadania que ha patit i segueix patint els efectes devastadors d’aquesta crisi.

El nostre sindicat pensa que ara és el moment de treballar per dignificar la tasca dels empleats públics i considerem que un dels principals eixos és el salari.

Des de la UGT defensem la necessitat que tots els treballadors i treballadores tinguin feina i que aquesta feina tingui un salari digne que doni cobertura a les necessitats de les persones.

La societat sap que els salaris han de pujar per impulsar l’economia, reactivar el consum i evitar la temuda deflació que enfonsaria el nostre país en un tercer cicle d’aquesta crisi.

Comments are closed.