La Generalitat convoca demà els sindicats de la Mesa de la Funció Pública per tractar els pressupostos sense aportar cap documentació

GeneralitatLa UGT de Catalunya considera que el Govern nega als sindicats de la funció pública el dret a la negociació col·lectiva – Demà demanarem una reunió específica sobre l’aplicació de la sentència del TJUE sobre interins i contractes temporals

El Govern de la Generalitat ha convocat els sindicats a una nova reunió de la Mesa General de la Funció Pública demà dimecres, 19 d’octubre, amb la llei de pressupostos per al 2017 i la llei d’acompanyament com a punts de l’ordre del dia.

Des de la Federació d’Empleats i Empleades dels Serveis Públics de la UGT de Catalunya volem denunciar que, fins al moment, el Govern no ens ha fet arribar cap documentació sobre pressupostos perquè la puguem estudiar i valorar, de manera que es tracta d’un punt buit de contingut i merament formal, i se’ns està negant als sindicats de la funció pública el dret a la negociació col·lectiva.

D’altra banda, a la reunió de demà proposarem que es convoqui una reunió específica sobre la recent sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea sobre personal interí, i tractar, en conseqüència, sobre l’ocupació i la temporalitat a l’administració catalana.

La reunió de demà està convocada a les 16 hores a la seu del Departament de Treball (c. de Sepúlveda, 148-150, Barcelona).

Comments are closed.