La Generalitat de Catalunya responsable de l’acomiadament dels 28 treballadors de Pilagest

pilagest
La plantilla es manifestarà demà a les 17 hores des de la fàbrica fins a l’Ajuntament del Pont de Vilomara

La UGT de Catalunya denuncia que la Generalitat de Catalunya és responsable que els 28 treballadors de l’empresa Pilagest, al Pont de Vilomara (Bages), perdin la feina.

 

L’empresaamb participació de Foment i Urbaser és un centre concessionari de l’Agència de Residus de Catalunya per al servei de recollida, reciclatge i tractament de piles i tot tipus de làmpades. Després de 12 anys de llicència per obra i servei, ara l’ARC rescindeix el contracte amb l’empresa, però no n’assumeix la subrogació de la plantilla a la nova empresa adjudicatària, deixant els 28 treballadors al carrer. La situació és encara més greu si tenim en compte que la nova empresa no és tan nova, ja que està participada per les mateixes que Pilagest: Foment i Urbaser.

El nostre sindicat considera inacceptable que en un moment com l’actual la Generalitat de Catalunya (mitjançant el Departament de Medi Ambient i Habitatge) es desentengui d’aquests treballadors indirectes de l’administració pública i permeti que perdin el seu lloc de feina. Igualment, la UGT de Catalunya denuncia la passivitat de l’Ajuntament del Pont de Vilomara en aquest assumpte.

Per protestar contra els acomiadaments, la plantilla de Pilagest, amb el suport de la UGT de Catalunya, es manifestarà aquest, 24 d’agost, a les 17 hores, des de la fàbrica fins a l’Ajuntament del Pont de Vilomara.

Comments are closed.