La Generalitat ha deixat d’ingressar aquest any 1.202 M€ només en concepte de beneficis fiscals derivats de la normativa catalana

fiscalitatLa UGT de Catalunya organitza demà la jornada-col·loqui ‘Quina fiscalitat necessitem per a una societat més justa?’

Hi participaran Roger Torrent (Junts pel Sí),  Antonio Espinosa (Ciutadans),  Alícia Romero (PSC),  Joan Coscubiela (Catalunya Sí que es Pot), Eulàlia Reguant (CUP) i Santi Rodríguez (PP)

Demà dimecres, 14 de desembre, la UGT de Catalunya organitza la jornada col·loqui “Quina fiscalitat necessitem per una societat més justa?”, per debatre sobre les propostes al voltant de les polítiques de fiscalitat, escull de la negociació dels pressupostos de la Generalitat pel 2017 i peça clau en la construcció d’una societat més justa.

La inauguració tindrà lloc a les 10 hores, a càrrec de Laura Pelay, vicesecretària general de l’Àrea Externa de la UGT de Catalunya, qui explicarà les propostes del nostre sindicat per a fer el nostre sistema fiscal més just i progressiu. Entre d’altres, considerem que s’ha de revisar en profunditat el sistema de beneficis fiscals, que gaudeixen en major mesura les classes mitjanes-altes i, per tant, aporten regressivitat al sistema. L’any 2016, només en concepte de beneficis fiscals derivats de la normativa catalana, la Generalitat ha deixat d’ingressar 1.202,3 milions d’euros.

A les 10.15 hores serà el torn de Xavier Martínez, economista i doctor en Dret Tributari, qui parlarà de ‘Fiscalitat i justícia social’.

A partir de les 10.45 hores tindrà lloc una taula rodona amb representants de tots els grups parlamentaris perquè expliquin les seves propostes:

  • Roger Torrent, Grup Parlamentari de Junts pel Sí.
  • Antonio Espinosa, Grup Parlamentari de Ciutadans.
  • Alícia Romero, Grup Parlamentari Socialista.
  • Joan Coscubiela, Grup Parlamentari de Catalunya Sí que es Pot.
  • Eulàlia Reguant, Grup Parlamentari de la CUP – Crida Constituent.
  • Santi Rodríguez, Grup Parlamentari del Partit Popular de Catalunya.

Moderarà: Xavier Casanovas, membre de la Plataforma per una Fiscalitat Justa, Ambiental i Solidària

La cloenda de la jornada està prevista a les 12 hores, a càrrec de Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya.

Jornada-col·loqui ‘Quina fiscalitat necessitem per a una societat més justa?’

DIA: dimecres, 14 de desembre de 2016
HORA: 10 hores.
LLOC: Sala d’Actes de la UGT de Catalunya (Rambla de Santa Mònica, 10, Barcelona).

Comments are closed.