La imputació del President Mas, Joana Ortega i Irene Rigau no és la resposta

urna-9NLa UGT de Catalunya lamenta profundament la decisió del TSJC

La UGT de Catalunya lamenta profundament la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya d’imputar el president en funcions de la Generalitat, Artur Mas, l’exvicepresidenta Joan Ortega, i la consellera d’Educació en funcions, Irene Rigau, per la seva implicació en la consulta del 9N.

Des del nostre sindicat reiterem la nostra ferma convicció en què el que la resposta al procés que es viu a Catalunya no pot venir de part de decisions judicials com la del TSJC. L’única manera de resoldre la situació és des del diàleg i la voluntat d’entesa. I des de l’expressió democrática de la voluntat dels ciutadans i les ciutadanes de Catalunya.

En aquest sentit, com vam reclamar després dels resultats electorals de diumenge, és imprescindible obrir una etapa de diàleg que condueixi a una solució que passi perquè els ciutadans i les ciutadanes de Catalunya exercim el nostre dret a decidir per resoldre quina ha de ser la relació que ha de tenir Catalunya amb l’Estat. Aquesta oportunitat de diàleg és absolutament contrària a l’execució d’ordres judicialitzades que criminalitzen el procés que viu Catalunya.

Comments are closed.