La junta electoral de zona denega el dret a manifestar-nos el 14N a Granollers

cartell 14N catalaEls sindicats considerem que és una estratagema per impedir la protesta legítima dels ciutadans

La convocatòria de la vaga general comporta alhora una necessitat de la ciutadania de sortir al carrer per mostrar el rebuig col·lectiu a les polítiques dels governs de Catalunya, Espanya i Alemanya. Per aquest motiu, els dos sindicats més importants del territori, UGT i CCOO del Vallès Oriental, vam sol·licitar permís per realitzar una manifestació a les 11:00h des de la Plaça de la Corona fins la Plaça de la Porxada
. Per ser una data dins de la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya del dia 25 de novembre, va ser necessari demanar permís a la Junta Electoral de Zona de Granollers. La resposta negativa per part de la Junta adduint que els “locals” no es poden utilitzar pels Ajuntaments durant els dies de la campanya un cop s’han adjudicat, ens sembla un atac a la nostra llibertat de manifestació ja que ni som Ajuntament ni la Porxada estava adjudicada per cap acte  ni la manifestació és un acte electoral.

Els dos sindicats estem convençuts que aquesta argumentació de la JEZ és només una estratagema per impedir la protesta legítima dels ciutadans i ciutadanes del Vallès Oriental.


Comments are closed.